Blijderveen Pallets levert u 80x120 en 100x120 opzetranden. Een pallet met opzetrand biedt vele gebruiksmogelijkheden. Wij leveren u opzetranden snel vanuit eigen voorraad met ons eigen transport door heel Nederland.

  • Pagina:
Sorteren op:

Opzetranden voor Pallets kopen

pallets zijn cruciaal voor de logistiek van elke onderneming die te maken heeft met de opslag van goederen en producten. Door het magazijn goed in te richten met sterke pallets, kan efficient materiaal opgeslagen worden. Naast grote hoeveelheden opslag, dienen pallets in stellages ook sterk en robuust te zijn. Immers: wanneer er materialen of goederen uit de stellingen vallen kan dat uw mensen en uw bedrijf veel schade berokkenen. Opzetranden voor pallets zijn ideaal om producten goed en veilig te kunnen opbergen, en vooral nuttig als u uw pallets veel en vaak moet verplaatsen. De materialen blijven dan op hun plek en kunnen niet van de pallet afvallen. En het grootte voordeel en nut van opzetranden is natuurlijk de ruimtebesparing die u doet in logistiek opzicht. Omdat de pallets omgebouwd kunnen worden tot kratten, maar ook uit elkaar gehaald kunnen worden, zijn ze gemakkelijk te vervoeren. Zonder dat u onnodig veel ruimte kwijt bent! 


Uitstekende houten opzetranden bij Blijderveen Pallets
Er zijn uiteenlopende soorten palletranden verkrijgbaar. Wij van Blijderveen pallets bieden de meest gebruikte opzetranden aan voor pallets, namelijk houten opzetranden. Deze kunt u veilig en eenvoudig op uiteenlopende maten houten pallets zetten om het uzelf logistiek een stuk gemakkelijker te maken. Veilige opslag en een veilig vervoer is vanaf nu vanzelfsprekend geworden en uw pooling activiteiten verliepen nog nooit zo gemakkelijk als nu. Bij Blijderveen kunt u terecht voor de meest voorkomende maten en uitvoeringen houten opzetranden voor pallets. Dit alles tegen scherpe, aantrekkelijke tarieven die u niet snel zult krijgen bij andere aanbieders van opzetranden. Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen! 

Waarom kiezen voor de opzetranden van Blijderveen? 
Er zijn tal van redenen om te kiezen voor de opzetranden van Blijderveen in Temse. Zo hebben wij een grote hoeveelheid opzetranden op voorraad in ons bedrijfsmagazijn en kunnen wij snel - binnen een dag na aanvraag - de door u gewenste hoeveelheden opzetranden leveren. Ook met offertes op maat zijn wij snel: doe een specifieke aanvraag en binnen 24 uur ontvangt u van ons een messcherpe prijsopgave. Blijderveen blinkt verder uit op het gebied van professionalisering en kwaliteit. Als EPAL en ISPM 15 gecertificeerd bedrijf voldoen wij aan alle huidige eisen die aan de kwaliteit van pallets en opzetranden gesteld worden. Daarnaast werken wij uiterst milieu- en prijsbewust: wij willen in onze werkprocessen optimaal rekening houden met het klimaat, zodat ook toekomstige generaties kunnen genieten van de voordelen van slim en verstandig logistiek palletgebruik. Ervaar het zelf, kom een keer langs in Temse of vraag direct een offerte op maat aan voor ons scherpste aanbod.

Team Blijderveen pallets BV