Speciale pallet nodig of een specifieke maat? Dat vormt voor Blijderveen Pallets geen probleem. Voor ons is geen vraag te veel en we gaan geen uitdaging uit de weg. Onze vaklieden produceren en reparen dagelijks pallets in alle voorkomende maten in onze werkplaats in Maurik (Gelderland).

  • Pagina:
Sorteren op:

Maatwerk Pallets kopen.

Pallets zijn voor elk transport-, opslag, productie en bouwbedrijf onmisbaar. Maatwerk pallets zijn regelmatig nodig om de meest efficiente oplossing te realiseren. Uitstekende, betrouwbare en voordelige pallets in diverse maten, zowel nieuw als gebruikt, kunt u in grote aantallen kopen bij Blijderveen pallets, dé expert in Nederland als het aankomt op kwaliteitspallets op maat in alle soorten en maten. 

Wat onze sterke op maat gemaakte pallets uw bedrijf opleveren 

De pallets van Blijderveen worden door onze klanten letterlijk en figuurlijk hoog aangeschreven. Daarnaast wordt onze klantvriendelijke dienstverlening gewaardeerd. Dit heeft te maken met de pluspunten die wij onze klanten bieden. Als u bij ons uw pallets afneemt, bent u gegarandeerd van de volgende voordelen: 

  • Wij hebben diverse maten en soorten pallets zeer ruim op voorraad. U kunt deze bij ons meteen een groot aantal pallets bestellen in de juiste maten. Deze worden uiteraard op locatie afgeleverd.
  • Mocht u uw aangekochte pallets zelf willen ophalen, dan kan dat natuurlijk ook. Breng dan een bezoek aan ons opslagmagazijn in Maurik.
  • Ons aanbod aan soorten pallets is groot. Zo kunt u bij ons aankloppen voor zogenoemde Europallets, maar ook voor zware blokpallets of kleinere displaypallets.
  • Blijderveen heeft zowel nieuwe als gebruikte pallets ruimschoots voorradig. Wilt u flink besparen op uw aankoop, dan kunt u opteren voor onze kwalitatief uitstekende tweedehands pallets.
  • Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor het bete van het beste, namelijk onze nieuwe maatwerk pallets.
  • Deze spiksplinternieuwe pallets zijn eveneens aantrekkelijk geprijsd.
  • Als u uw pallets bij ons koopt, bent u verzekerd van uiterst veilige, sterke en milieuvriendelijk gefabriceerde en bewerkte pallets. Wij zijn namelijk zowel EPAL als ISPM 15 gecertificeerd.
  • Al onze maatwerk pallets zijn standaard Hp behandeld.


Kies voor het gemak van maatwerk pallets bij van Blijderveen pallets B.V.
Met Blijderveen pallets kiest u dus voor kwaliteit, voordeel en gemak. Het werkt heel simpel: in onze collectie vindt u tal van pallets in uiteenlopende soorten, maten en uitvoeringen. Mocht u een zeer specifieke maat zoeken die onverhoopt niet in ons aanbod te vinden is, neem dan direct contact met ons op. Wij kunnen dan in overleg de door u gewenste hoeveelheden pallets op maat maken en leveren, zodat u uw goederen en spullen zo efficiënt mogelijk kunt opslaan. Handig toch, zo'n scherpe service die afgestemd is op de wensen van uw onderneming? 

Bekijk ons aanbod of regel direct een scherpe offerte 
Kijk nu in ons online aanbod pallets en maak uw keuze. Vindt u niet die pallets die u nodig heeft voor uw magazijn of bedrijf? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice. Zij helpen u graag verder en denken met u mee. zodat u de best mogelijke oplossing voor uw situatie krijgt. Uiteraard kunt u ook een offerte voor uw maatwerk pallets aanvragen via onze website. Graag tot ziens bij Blijderveen pallets! 

Team Blijderveen pallets BV