Blijderveen Pallets levert u gebruikte pallets. Met onze grote voorraad en ons eigen transport kunnen wij u snel van dienst zijn. Europallets koopt u bij ons voordelig vanaf 100 stuks.

  • Pagina:
Sorteren op:

Gebruikte Europallets koopt u bij Blijderveen Pallets

Een Europallet - ook wel bekend onder de officiële naam EUR-pallet - geldt als het bekendste en meest gebruikte soort pallet die er in de logistieke sector bestaat. Naast Europallets worden onder meer blokpallets onderscheiden, deze zijn zwaarder dan Europallets, en zogeheten displaypallets. Europallets zijn gemaakt van hout en gelden als het standaard pallettype op het Europese vasteland. De standaard afmetingen van Europallets zijn 800×1200×144 millimeter, terwijl ze minstens 1500 kilogram aan gewicht kunnen dragen. De inrijhoogte van een Europallet is 90 millimeter. De Europallets zijn met name vanaf het midden van de twintigste eeuw populair geworden, doordat spoorwegmaatschappijen deze pallets veel gebruikten in een ruilsysteem. Voordelige pallets, maar dus ook betrouwbare pallets waar u letterlijk en figuurlijk op kunt bouwen. 

Voordelen van gebruikte Europallets
Een Europallet gebruikt aankopen biedt uw bedrijf de nodige voordelen. Ten eerste is een tweedehands pallet natuurlijk een stuk voordeliger dan een compleet nieuwe pallet. En dat terwijl een gebruikte pallet kwalitatief, qua robuustheid, in principe niet hoeft onder te doen voor een compleet nieuw exemplaar. Met name bij grotere bestellingen van tientallen of honderden pallets kan dit financieel enorm schelen. Een tweede pluspunt van een Europallet gebruikt is dat dit type pallets in heel Europa gebruikt wordt. En in nagenoeg alle landen en magazijnen bruikbaar is en voor elk transport geschikt is. Wie Europallets gebruikt, kiest dus voor veilig en slaat de plank nooit mis. 

De pluspunten van van Blijderveen pallets BV uit Maurik
Er zijn uiteenlopende redenen om uw tweedehands pallets aan te schaffen bij van Blijderveen pallets. Wij zijn gevestigd in Maurik en daarom vanuit praktisch heel Nederland goed bereikbaar. Verder bieden wij naast gebruikte Europallets ook andersoortige pallets aan, opzetranden en die in magazijnen en de logistieke sector van pas komen. Bij ons kunt u dus terecht voor een logistieke totaaloplossing. En verder onderscheiden wij ons door onze scherpe prijzen en vlekkeloze service. Ten slotte is Blijderveen pallets in Maurik volledig gecertificeerd en gediplomeerd, en dus een erkend palletbedrijf. Onze medewerkers worden dan ook voortdurend bijgeschoold om het beste uit hun werk te halen en u een veilige en klantgerichte service te kunnen bieden. 

Neem direct contact met ons op voor onze  service 
Wilt u een set Europallet gebruikt kopen voor in uw magazijn of voor logistiek gebruik? Of u nu een grote voorraad van duizenden pallets nodig heeft, of een kleinere hoeveelheid, bij Blijderveen kunt u voor elk soort levering van Europallets terecht. Bekijk ons assortiment tweedehands Europallets via onze website. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende scherpe prijsopgave aanvragen voor een grote levering. Ten slotte: u bent uiteraard ook welkom in Maurik, om persoonlijk kennis te maken met ons mooie bedrijf. Graag tot ziens bij Blijderveen pallets B.V.!

Team Blijderveen Pallets B.V.