Gebruikte pallets van Blijderveen pallets B.V.

Een pallet gebruikt aankopen biedt uw bedrijf de nodige voordelen. Ten eerste is een tweedehands pallet natuurlijk een stuk voordeliger dan een compleet nieuwe pallet. En dat terwijl een gebruikte pallet kwalitatief, qua robuustheid, in principe niet hoeft onder te doen voor een compleet nieuw exemplaar. Met name bij grotere bestellingen van tientallen of honderden pallets kan dit financieel enorm schelen. Een tweede pluspunt van een pallet gebruikt is dat dit type pallets in heel Europa gebruikt wordt. En in nagenoeg alle landen en magazijnen bruikbaar is en voor elk transport geschikt is. Wie pallets gebruikt, kiest dus voor veilig en slaat de plank nooit mis.

De pluspunten van van Blijderveen pallets BV
 
Er zijn uiteenlopende redenen om uw tweedehands pallets aan te schaffen bij van Blijderveen pallets. Wij zijn gevestigd in Maurik en daarom vanuit praktisch heel Nederland goed bereikbaar. Verder bieden wij naast gebruikte pallets ook andersoortige pallets aan, opzetranden en die in magazijnen en de logistieke sector van pas komen. Bij ons kunt u dus terecht voor een logistieke totaaloplossing. En verder onderscheiden wij ons door onze scherpe prijzen en vlekkeloze service. Ten slotte is Blijderveen pallets volledig gecertificeerd en gediplomeerd, en dus een erkend palletbedrijf. Onze medewerkers worden dan ook voortdurend bijgeschoold om het beste uit hun werk te halen en u een veilige en klantgerichte service te kunnen bieden.

Neem direct contact met ons op voor onze  service

Wilt u een set pallet gebruikt kopen voor in uw magazijn of voor logistiek gebruik? Of u nu een grote voorraad van duizenden pallets nodig heeft, of een kleinere hoeveelheid, bij Blijderveen kunt u voor elk soort levering van pallets terecht. Bekijk ons assortiment tweedehands pallets via onze website. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende scherpe prijsopgave aanvragen voor een grote levering. Ten slotte: u bent uiteraard ook welkom in Temse, om persoonlijk kennis te maken met ons mooie bedrijf. Graag tot ziens bij Blijderveen pallets B.V.!

Team Blijderveen pallets B.V.

Gebruikte-PalletsGebruikte-Pallets12Gebruikte-Pallets-13