De standaard van CP pallets bestaat uit 9 verschillende modellen. De CP in CP pallets staat voor Chemical pallets. De verschillende modellen worden aangeduid met CP1 t/m CP9. Wij leveren CP pallets vanaf 100 stuks.

  • Pagina:
Sorteren op:

CP-Chemie Pallets bestellen

Bestel eenvoudig CP Chemie pallets bij Blijderveen pallets uit Maurik. Ons assortiment bestaat uit een enorm aanbod aan pallets voor tal van doeleinden. WIj leveren zowel nieuwe als gebruikte pallets. Vanzelfsprekend zijn bij gebruikte pallets de kwaliteit en de staat goed voor u gecontroleerd. Zo weet u zeker dat u direct aan de slag kunt met de pallets en dat ze u gedurende lange tijd helpen om de klus te klaren. Zeker bij zwaardere lasten is een stevige en betrouwbare pallet onmisbaar.  CP pallets zijn uitstekend geschikt voor een hogere belastbaarheid. Ideaal als ondergrond voor onder meer zware vaten en big bags. U vindt ze bij ons in alle 9 uitvoeringen.

CP-Chemie pallets in diverse uitvoeringen verkrijgbaar
CP-Chemie pallets zijn verkrijgbaar in maar liefst 9 verschillende modellen. U vindt bij ons dus altijd de juiste CP pallets voor uw toepassing. Uiteraard geven we u graag een passend advies over de meest geschikte Chemie pallets voor uw specifieke toepassing.

Scherpe tarieven voor Chemie pallets
Heeft u op korte termijn nieuwe of gebruikte CP pallets nodig? Stuur dan een aanvraag via onze website of neem rechtstreeks contact met ons op. U kunt al een bestelling plaatsen vanaf 100 stuks Chemie pallets. Voor een totaalprijs een scherpe pallet offerte op maat aanvragen. Wilt u eerst meer weten over ons enorme assortiment aan pallets, onze werkwijze of bijvoorbeeld onze levertijden? We staan graag voor u klaar!

CP Chemie pallets snel geleverd
Gaat het om een spoedbestelling? Dan is het in overleg mogelijk om uw nieuwe CP-Chemie pallets al binnen 1 werkdag bij u af te leveren. Natuurlijk kunt u de pallets ook ophalen op onze locatie in Maurik. We hebben altijd een ruime voorraad aan pallets, zodat we u direct van de gewenste exemplaren kunnen voorzien. Neem voor een bestelling met spoed direct even contact met ons op.

Team Blijderveen pallets