Nieuwe pallets koopt u voordelig bij Blijderveen Pallets B.V. In de logistieke sector zijn betrouwbare pallets onmisbaar. Pallets hebben in de transportsector, logistiek en productie meerdere functies en bieden veel praktische voordelen voor uw onderneming.

  • In magazijnen en loodsen met stellages garanderen robuuste nieuwe pallets een veilige opslag van uw materieel en goederen.
  • Door gebruikt te maken van de juiste pallets van exact de goede maat kunt u uw magazijnruimte efficiënt gebruiken en op een veilige manie veel spullen opslaan.
  • Nieuwe pallets zijn ideaal voor alle soorten van transport en logistiek.
    pallets zijn de standaard palletvariant in heel pa en passen door de standaardafmetingen in nagenoeg elke vrachtwagen, elk magazijn en elke loods.
  • Als u nieuwe pallets koopt, heeft u de garantie dat u de beste pallets in huis haalt die er tegenwoordig in de transportwereld en logistieke sector verkrijgbaar zijn.
  • Juist gebruik van pallets kan veel ruimte besparen.
  • Een groot voordeel van nieuwe pallets is bijvoorbeeld het feit dat dit soort pallets eenvoudig op te bouwen is met een losse opzetrand, zodat u bakken kunt maken voor opslag.
  • Moeten de pallets vervoerd worden, dan kunt u de opzetranden van elke pallet snel en eenvoudig loskoppelen om ruimte te besparen tijdens het transport. Zo werkt u op een snelle en efficiënte manier!


Kies voor de nieuwe pallets van Blijderveen Pallets

De keuze voor de sterke en robuuste pallet nieuw is dus een slimme zet voor uw onderneming. Bij Blijderveen zit u in elk geval goed voor elk soort pallet in de door u gewenste hoeveelheden. Wij zijn een zeer ervaren en gecertificeerde onderneming, die alle typen pallets ruim voorradig heeft. Door onze  korte lijnen kunnen wij grote hoeveelheden pallets voordelig en snel leveren. Als u pallets nodig heeft en besteld, staan ze in overleg binnen 24 uur op de door u gewenste locatie. Blijderveen pallets helpt uw bedrijf graag om uw doelstellingen te bereiken en levert u dan ook klantvriendelijke en efficiënte service!

Pallets bestellen bij Blijderveen Pallets BV
Blijderveen pallets is een betrouwbare leverancier van uitstekende nieuwe pallets waarop u kunt bouwen. Vraag een offerte aan voor ons scherpste aanbod. Of neem contact met ons op om persoonlijk kennis te maken.

Team Blijderveen Pallets BV

Nieuwe-PalletsNieuwe-Pallets13NieuwePallets14