Houten balkpallets worden vaak gebruikt om extra zware objecten te vervoeren.Door de extra balken over de lengte van de pallet is deze extra sterk. Wij leveren u snel vanaf 100 stuks vanuit eigen voorraad met eigen transport. Afhalen in Maurik is uiteraard ook mogelijk.

  • Pagina:
Sorteren op:

Balkpallets voordelig geleverd

Er bestaan in de logistieke sector uiteenlopende soorten pallets, zoals Europallets (in Europa het meest gebruikt), blokpallets, displaypallets, kunststof pallets en balkpallets. Laatstgenoemde palletssoort is met name in de industrie populair. Een balkpallets is een houten pallets die daarom ook wel eens industriepallets wordt genoemd. Balkpalletss zijn ontwikkeld voor het zwaardere materieel en worden in de industrie gebruikt om zware producten en goederen te vervoeren of op te slaan in magazijnstellingen. 

De voordelen van balkpallets 

  • Een balkpalet heeft diverse voordelen die dit type pallets interessant maken voor toepassing in uw magazijn. 
  • En balkpalet biedt meer stevigheid dan een reguliere Europallets.
  • Heeft u dus vooral zware producten te vervoeren of op te slaan, dan is een balkpallets de bete keuze die u kunt maken. 
  • De palletss zijn goed op te stapelen en nemen daardoor weinig overbodige ruimte in. 


De beste balk palletss koopt u bij Blijderveen Pallets

Voor uitstekende, Ht-bewerkte houtbalkpalletss kunt u terecht bij Blijderveen pallets. Wij staan in de wijde regio bekend vanwege onze grote voorraden kwaliteitspalletss zowel nieuwe als gebruikte, in alle soorten en maten. Bij Blijderveen bent u naast prima pallets ook verzekerd van aantrekkelijke prijzen: wij hebben veel palletss op voorraad en kunnen de tarieven daarom laag en aantrekkelijk houden. Verder is het mogelijk om uw pallets bij ons op maat te laten maken, zodat ze exact in uw vrachtwagens of magazijnstellingen passen. Daarbij kunt u bij ons terecht voor opzetstukken voor uw pallets, om deze om te bouwen tot handige kisten. Wilt u ze vervoeren, dan haalt u de opzetstukken weg en stapelt u de pallets zo weer op. Zo eenvoudig en simpel werkt het met de kwaliteitspallets van Blijderveen pallets.

Neem contact op met Blijderveen Pallets

Waar wacht u nog op? Kijk nu op onze website om te zien of uw ideale balkpallets ertussen zitten. Vindt u onverhoopt niet exact wat u zoekt, neem dan contact  met ons op. Wij kunnen namelijk altijd de juiste pallets met de juiste maat voor u regelen. Zodat u het beste van het beste krijgt. Vraag gerust een offerte bij ons aan en verbaas u over onze aantrekkelijke tarieven en uittekende dienstverlening! Blijderveen maakt het waar voor u! 

Team Blijderveen Pallets B.V.