Blijderveen Pallets levert u 100x120 blokpallets in diverse uitvoeringen. Door onze grote voorraad kunnen wij u snel helpen. De minimum afname bedraagt 100 stuks.

  • Pagina:
Sorteren op:

100x120 blokpallets koopt u bij Blijderveen Pallets

Blokpallets zijn ideaal om op een veilig en snelle manier veel goederen te verplaatsen en vervoeren. Onze 100x120 blokpallets u om de ruimte in uw magazijn zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Door uw magazijnstellingen praktisch in te richten op deze maat blokpallets, kunt u veel goederen kwijt en gaat u slim om met de beschikbare ruimte. Het voordeel van genoemde palletmaat is dat deze in grote delen van Europa gebruikt worden en dus uitwisselbaar zijn. Verder kunnen er op blokpallets met de maten 100x120 veel producten geplaatst worden. 

Kies voor de 100x120 blokpallets van Blijderveen pallets 

Voor de beste blokpallets in de maten 100x120, maar ook voor Europallets en vierkante pallets, kunt u bij onst terecht. Wij werken volgens milieuvriendleijke procedures en zijn zowel EPAL als IPSM 15 en PEFC gecertificeerd. Dit betekent dat wij hoge kwaliteitsnormen hanteren voor onze pallets, met een scherp oog voor veiligheid en milieu. Daarnaast bieden wij de volgende voordelen voor uw onderneming:

  • Het opslagterrein van Blijderveen ligt centraal in Nederland (Maurik). Wanneer u bij ons bestelt, leveren wij onze blokpallets bij u af op locatie.
  • De pallets die Blijderveen levert zijn van goede kwaliteit. 
  • Kiest u voor Blijderveen pallets, dan gaat u niet alleen voor de hoogste kwaliteit maar kunt u ook rekenen op de best scherpe prijzen.
  • Service en goed contact staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij Blijderveen pallets altijd terecht met uw vragen, wensen of opmerkingen. 
  • We hanteren korte lijnen, zodat u op palletgebied het beste van het beste krijgt.

Profteer van de aantrekkelijke actuele prijzen voor onze pallets, die momenteel scherp geprijsd zijn. Natuurlijk kunt u voor grotere bestellingen ook een offerte opvragen, om de best mogelijke deal te regelen. Wij van Blijderveen pallets staan altijd voor u klaar en leveren u graag de beste blokpallets, voor voordelige prijzen. 

Team Blijderveen pallets