Blijderveen Pallets levert u vierkante pallets in diverse formaten. Bijvoorbeeld voor vaten en drums. Snel en scherp geleverd vanaf 100 stuks vanuit onze eigen voorraad.

  • Pagina:
Sorteren op:

Vierkante Pallets koopt u bij Blijderveen Pallets

Het nut van pallets: cruciaal voor elk transport- en logistieke onderneming. Ieder bedrijf dat te maken heeft met vervoer, productie, handel en logistiek of een bedrijfsruimte heeft om goederen op te slaan, heeft ze ruim voorradig: houten of kunststof pallets. Met name de houten Europallet zijn populair, maar tegenwoordig komen ook vierkante pallets of balkpallets veelvuldig voor. pallets hebben voor uw bedrijf de nodige voordelen, zoals de volgende punten:

  • pallets helpen u om de magazijnruimte zo efficiënt mogelijk in te delen.
  • Dit geldt zeker voor de handige formaten vierkante pallets die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn.
  • pallets zijn handig voor een effectieve opslag, maar ook onmisbaar als er zware goederen of dozen getransporteerd moeten worden.
  • Met een heftruck tilt u het materiaal snel en veilig in de laadruimte van de vrachtwagen of bus. 
  • pallets zijn voordelig in te kopen, zeker niet de standaarduitvoering pallets van hout of de veelgebruikte vierhoekige pallets.

De voordelen van vierkante pallets 
pallets met een strakke vierkante vorm, afgesteld op de maten van uw stellingen of vrachtwagens, bieden de mogelijkheid om uw opslag- en vervoerscapaciteit ruimtelijk nog beter en efficiënter te benutten. Met als resultaat dat u meer goederen en producten op een veilige en slimme kunt stallen en/of vervoeren. Uiteindelijk kan dat uw bedrijf flink in de portemonnee schelen. pallets met een vierkant ontwerp bieden dus de kans om uw logistiek nog verder te verfijnen en professionaliseren. 

Blijderveen pallets in Maurik: onze totaalservice en garanties 
Voor vierkante pallets moet u bij Blijderveen pallets in Maurik zijn. Wij hebben vierkantvormige pallets ruimschoots op voorraad en kunnen deze snel in grote aantallen bij u op locatie leveren. Verder heeft u bij ons de garantie dat u echte, sterken voordelige kwaliteitspallets krijgt, die voldoen aan de belangrijkste certificeringen als ISPM 15 en EPAL. pallets met een vierkant oppervlakte worden door ons standaard HT-bewerkt, zodat de kans op schade door insecten en ongedierte minimaal is. En verder werken wij ook milieuvriendelijk en proberen wij in onze werkprocessen de CO2-uitstoot zoveel mogelijk te beperken. Ten slotte verzekeren wij u van aantrekkelijke prijzen, omdat wij onze pallets in grote hoeveelheden direct inkopen.

Neem contact op met Blijderveen Pallets B.V.
Wilt u meer weten over de pallets met vierkante vorm die Blijderveen voorradig heeft? Bezoek dan onze online assortiment en laat u inspireren door de grote variatie aan pallets in ons assortiment. Een interessante offerte bij ons opvragen is natuurlijk ook mogelijk. 

Team Blijderveen pallets BV