De Europallet is de meest gebruikte pallet en heeft een afmeting van 80 x 120 centimeter. Onze nieuwe Europallets zijn leverbaar vanaf 100 stuks, EPAL-gecertificeerd en behandeld volgens de ISPM-norm.

  • Pagina:
Sorteren op:

Nieuwe Europallets voordelig bij Blijderveen Pallets

In de logistieke sector zijn betrouwbare pallets onmisbaar. pallets hebben in de transportsector, logistiek en productie meerdere functies. Europallets bieden veel praktische voordelen voor uw onderneming. In magazijnen en loodsen met stellages garanderen robuuste nieuwe Euro pallets een veilige opslag van uw materieel en goederen. Door gebruikt te maken van de juiste pallets van exact de goede maat kunt u uw magazijnruimte efficiënt gebruiken en op een veilige manie veel spullen opslaan. 

  • Nieuwe Europallets zijn ideaal voor alle soorten van transport en logistiek. Europallets zijn de standaard palletvariant in heel Europa en passen door de standaardafmetingen in nagenoeg elke vrachtwagen, elk magazijn en elke loods.
  • Als u nieuwe Europallets koopt, heeft u de garantie dat u de beste pallets in huis haalt die er tegenwoordig in de transportwereld en logistieke sector verkrijgbaar zijn.
  • Juist gebruik van Europallets kan veel ruimte besparen. Een groot voordeel van nieuwe Europallets is bijvoorbeeld het feit dat dit soort pallets eenvoudig op te bouwen is met een losse opzetrand, zodat u bakken kunt maken voor opslag.
  • Moeten de pallets vervoerd worden, dan kunt u de opzetranden van elke Europallet snel en eenvoudig loskoppelen om ruimte te besparen tijdens het transport. Zo werkt u op een snelle en efficiënte manier!


Kies voor de nieuwe Europallets van Blijderveen pallets 
De keuze voor de sterke en robuuste Europallet nieuw is dus een slimme zet voor uw onderneming. Bij Blijderveen zit u in elk geval goed voor elk soort pallet in de door u gewenste hoeveelheden. Wij zijn een zeer ervaren en gecertificeerde onderneming, die alle typen pallets ruim voorradig heeft. Door onze  korte lijnen kunnen wij grote hoeveelheden Europallets voordelig en snel leveren. Als u pallets nodig heeft en besteld, staan ze in overleg binnen 24 uur op de door u gewenste locatie. Blijderveen pallets helpt uw bedrijf graag om uw doelstellingen te bereiken en levert u dan ook klantvriendelijke en efficiënte service! 

Europallets bestellen bij Blijderveen pallets BV uit Maurik
Blijderveen pallets uit Maurik is een betrouwbare leverancier van uitstekende nieuwe Europallets waarop u kunt bouwen. Vraag een offerte aan voor ons scherpste aanbod. Of neem contact met ons op om persoonlijk kennis te maken. 

Team Blijderveen Pallets BV