Halve/Kwart Pallets

Blijderveen Pallets levert u diverse soorten halve en kwart pallets. Dit pallettype wordt ook wel display pallets genoemd. Vraag een offerte aan of neem rechtstreeks contact met ons op. De minimum afname bedraagt 100 stuks.
60x40 Pallet 60x40 Pallet 60x80 5-7 Lat Klos Pallet 60x80 5-7 Lat Klos Pallet 60x80 Balk Pallet 60x80 Balk Pallet 60x80 Dusseldorf Pallet 60x80 Dusseldorf Pallet 80x100 Pallet 80x100 Pallet
Halve en kwart pallets voordelig bestellen bij Blijderveen Pallets.

Halve/kwart pallets kennen we als een standaard pallet die een stuk kleiner is dan het gemiddelde palletformaat. De naam geeft eigenlijk al aan hoe het zit: het formaat is de helft of een vierde deel kleiner dan een reguliere pallet. De maten van een pallet van het formaat half/kwart is respectievelijk 60x80 cm en 40x60 cm. De voornaamste reden waarom deze kleinere formaten pallets gemaakt worden, is het feit dat de halve/kwart pallet ideaal is om in winkels en bedrijven te gebruiken om goederen uit te stallen. De pallets kan, met de complete lading erop, eenvoudig en snel de winkel of showroom ingereden worden en hoeft dus niet af gestapeld te worden. Vandaar dat dit pallettype ook wel displaypallet wordt genoemd. 

De positieve kenmerken van de halve/kwart pallet

Gemak voor de eindgebruiker van de pallet is de belangrijkste reden dat de  halve en kwart pallets zo populair zijn. Pallets van het formaat half/kwart hebben daarnaast ondanks hun kleiner formaat een behoorlijk draagvermogen. Halve en kwart pallets zijn uitstekend te vervoeren met een hand palletwagen. Ze zijn dus lekker mobiel en eenvoudig te verplaatsen

Kies voor de halve en kwart pallets van Blijderveen Pallets Dodewaard

Als u kiest voor een Blijderveen Pallets uit Dodewaard kunt u rekenen op scherpe prijzen voor de halve, kwart en displaypallets. Wij van hebben displaypallets ruim op voorraad in Dodewaard. Grote bestellingen halve of kwart pallets zijn bij ons dan ook geen probleem.  Wilt u een grote voorraad bestellen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice of vraag een vrijblijvende en gratis offerte bij ons op. Wij helpen u graag verder om uw logistieke processen nog verder te optimaliseren.

Team Blijderveen Pallets
Copyright 2019 | Blijderveenpallets.nl