Balkpallets

Houten balkpallets worden vaak gebruikt om extra zware objecten te vervoeren.Door de extra balken over de lengte van de pallet is deze extra sterk. Wij leveren u snel vanaf 100 stuks vanuit eigen voorraad met eigen transport. Afhalen in Dodewaard is uiteraard ook mogelijk.
100x120 Balkpallet 100x120 Balkpallet 102x122 Amerikaanse Pallet 102x122 Amerikaanse Pallet
Balkpallets voordelig geleverd door Blijderveen Pallets B.V.

Er bestaan in de logistieke sector uiteenlopende soorten pallets, zoals Europallets (in Europa het meest gebruikt), blokpallets, displaypallets, kunststof pallets en balkpallets. Laatstgenoemde palletsoort is met name in de industrie populair. Een balkpallet is een houten pallet die daarom ook wel eens industriepallet wordt genoemd. Balkpallets zijn ontwikkeld voor het zwaardere materieel en worden in de industrie gebruikt om zware producten en goederen te vervoeren of op te slaan in magazijnstellingen. 

De voordelen van balkpallets 

Een balkpallet heeft diverse voordelen die dit type pallet interessant maken voor toepassing in uw magazijn. 

• En balkpallet biedt meer stevigheid dan een reguliere Europallet. Heeft u dus vooral zware producten te vervoeren of op te slaan, dan is een balkpallet de bete keuze die u kunt maken. 
• De pallets zijn goed op te stapelen en nemen daardoor weinig overbodige ruimte in. 
 
De beste balk pallets koopt u bij Blijderveen Pallets 

Voor uitstekende, Ht-bewerkte houtbalkpallets kunt u terecht bij Blijderveen Pallets. Wij staan in de wijde regio bekend vanwege onze grote voorraden kwaliteitspallets, zowel nieuwe als gebruikte, in alle soorten en maten. Bij Blijderveen bent u naast prima pallets ook verzekerd van aantrekkelijke prijzen: wij hebben veel pallets op voorraad en kunnen de tarieven daarom laag en aantrekkelijk houden. Verder is het mogelijk om uw pallets bij ons op maat te laten maken, zodat ze exact in uw vrachtwagens of magazijnstellingen passen. Daarbij kunt u bij ons terecht voor opzetstukken voor uw pallets, om deze om te bouwen tot handige kisten. Wilt u ze vervoeren, dan haalt u de opzetstukken weg en stapelt u de pallet zo weer op. Zo eenvoudig en simpel werkt het met de kwaliteitspallets van Blijderveen Pallets.

Neem contact op met Blijderveen Pallets

Waar wacht u nog op? Kijk nu op onze website om te zien of uw ideale balkpallets ertussen zitten. Vindt u onverhoopt niet exact wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wij kunnen namelijk altijd de juiste pallets met de juiste maat voor u regelen. Zodat u het beste van het beste krijgt. Vraag gerust een scherpe offerte voor Balkpallets bij ons aan en verbaas u over onze aantrekkelijke tarieven en uittekende dienstverlening! Blijderveen maakt het waar voor u! 

Team Blijderveen Pallets B.V.
Copyright 2019 | Blijderveenpallets.nl